Pari postausta poistettu, miksi?

Moikka!

Osallistun JH Erkon kirjoituskilpailuun, jossa pitää osallistua runoilla. Poistin pari runopostausta ihan vain varmuuden vuoksi, vaikka näin jälkikäteen luin, että ei olisi tarvinnut.  Itselläni niitä runoja on n.34 ja on tulossa lisää. 

"Kilpailu järjestetään 61. kerran. Kilpailulajina on runous, eri muodoissaan. Osallistua voivat vuonna 1987 syntyneet tai sitä nuoremmat kirjoittajat, jotka eivät vielä ole julkaisseet omaa esikoisteostaan. Tekstien lukumäärää ei ole rajoitettu. Jury saa parhaan yleiskuvan vähän laajemmasta tekstivalikoimasta.
Palkintosummat ovat 2 500, 1 700 ja 1 000 euroa. Lisäksi jaetaan kunniamainintoja. Kilpailun juryyn kuuluvat runoilija, taiteilijaprofessori Saila Susiluoto, runoilija Sanna Karlström ja kriitikko, fil.lis. Pirkko Heikkinen.
Toimita tekstilähetyksesi viimeistään 31. tammikuuta 2017 osoitteeseen J.H. Erkon kirjoituskilpailu, Paukkulantie 22, 50170 Mikkeli.
Sulje tekstit isoon (A4) kirjekuoreen. Laita niiden mukaan myös pienempi kuori, jonka sisällä ovat nimesi, syntymäaikasi ja yhteystietosi. Merkitse lähettäjäksi itse keksimäsi nimimerkki.
Kilpailutekstejä ei palauteta. Palkinnot jaetaan toukokuussa. Voittajiin otetaan yhteys henkilökohtaisesti. Heidän teksteistään valmistuu palkintojuhlaan lavaesitys." 
http://erkonkilpailu.net/ - Sivulta lainaus ^^ 

En siis osallistu tuohon kilpailuun voittaakseni, vaan huvikseni vaan. Jos teillä on jotain runoja, niin osallistukaa ihmeessä myös! Jos teillä kiinnostusta riittää, niin voin tänne blogiinkin niitä runoja panna^^

Kun kirjoitan runoja, pystyn vain purkamaan kaikki ajatukseni niihin, joten kannattaa teidänkin kirjoittaa runoja ^^!

5 kommenttia:

  1. Kiva, kun ilmoitit, mistä on kyse - vaikka osallistumisestasi jo tiesinkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja unohdin vielä sanoa, että tää sun uusi ulkoasu on ihan sairaan kiva! :0

      Poista
  2. Ihan huippua, että osallistut ja onnea kilpailuun!❤
    Olis tosi kiva jos julkaisisit sitten tännelkin runojasi.
    Ja ihan superhieno ulkoasu!
    Tykkään väreistä kovasti

    VastaaPoista