Loppuuko tämä tarina?


Heipsutihei!

Blogin tarinan kannalta mietin sitä ihan tosissani (otsikko). En ole yhtään varma, lukeeko kukaan 23 ihmisestä tarinaani? 23 ihmistä käy ainakin satunnaisesti blogissani, mutta 2 kommentoi, joten mietin vain, onko tarinani ja postaukseni yleensäkin tylsiä, ja kannattaako minun edes jatkaa tarinaa, jos melkein kukaan ei lue sitä? Tietenkin kirjoitan puoliksi vain itselleni ja tavallaan se on päätökseni. 

Itsekin huomasin, että tarina ei mene sujuvasti, vaan on vähän tönkkö, ja jokainen osa on vähän niinkuin eri tarinaa. Neuvoja otan vastaan mieluusti :) Jokainen kommentti on vaan elämässäni niin tärkeä, koska pieneen elämääni on mahtunut paljon surua ja muuta, itse en pysty edes kunnolla läksyjä tekemään, kuin 10.min kerralla ja se harmittaa. Elämäni on aika hankalaa, mutta kun selailen kommentteja, hymy tulee väkisinkin huulilleni :) Esim. yhtenä päivänä kun olin todella surullinen, (paljon läksyjä ja kokeita, mutta olen ollut vain 3H koulussa) ja kun luin blogini kommentteja, ajattelin, että selviydyn kyllä tästä, nukkeilu on vaan niin tärkeä asia elämässäni, että sitä ei voi uskoa💗

Rosie sai muuten obitsun ja uudet simmut, vaikka ne tuli jo tänne n. 5 kk sitten :D

Vaikka blogini ei ole läheskään yhtä hyvä kuin ANNIKAN( rakkaudellapullip.blogspot.fi), niin tykkään silti nukkeilla ja kirjoittaa blogiin tarinoita ja muuta. En ole myöskään yhtä iloinen, joten sekin saattaa vaikuttaa asiaan :D

Mutta kuitenkin toivon, että edes jotkut pitävät pienestä blogistani ja lukevat näitä hömelöitä postauksia^^ 

Sanokaa vain, jos haluatte, että jatkan vielä kuvatarinaa- tai aloitan uuden alusta. Tämä tarina kuitenkin päättyy kohta- aloitan siis muutenkin uuden- mutta vielä hetken pidän tarinaa pystyssä^^

Nyt kuitenkin tarinaan, oli se viimeinen tarinani tai ei :) Anteeksi muuten kun kuvissa on pieniä "virheitä" esim. Lunan kädet eivät ole kokonaan kiinni vartalossa yms...



PicFic: Onko hän elossa?


Arietta: Peittelee Lunaa. 



Arietta: *nousee ylös* 


Arietta: *vetää peiton kokonaan Lunan päälle*


Arietta: No, mitä luulet?


Arietta: Selviääkö hän? 


Rosie: *huokaisee* En ole varma, ei varmaan. Satumaa katosi, ja me palattiin kotiin, kun siis potkaisit häntä. Se on epätodennäköistä. 


Rosie: Hän katosi satumaahan kun kerroit minulle, että hän oli karannut- silloin kesällä. Menneisyyteni varjosti häntä liikaa, ja se oli osasyyllinen hänen kohtaloonsa. Anteeksi siitä. 


Rosie: *Avaa silmänsä* Ja minun silmät voimistuivat haudanvartijana, kun satumaa katosi. Satumaailmassa oli hautoja, joita vahdin ja ne palasivat sisälleni, jolloin silmäni voimistuivat. En edes tiedä, onko siitä hyötyä. 


Arietta: Ömm...Aika pahan näköiset nuo silmäsi, mutta kyllä ne ihan sopii sinulle. 


Rosie: *Istuu alas* Kaipa niinkin voi sanoa. Olen vain vahvempi haudanvartija, ja en tiedä mitä siitä seuraa. En välttämättä pysty hallitsemaan itseäni....enään. 


Rosie: Pelkään, että minut tuomitaan kuolemaan- ehkä joskus- tai jotain sellaista, jos voimani ovat liian suuret...


Arietta: No, jos pysyisimme aiheessa, eli Lunassa. 


Arietta: En voi vieläkään uskoa, että ta- ta...tapoin hänet...* Yrittää pidättää itkuaan*


Arietta: Tulin vain häntä päin...Miksen minä en voinut kuolla, miksi Luna? En pärjää ilman häntä. Munkin kuuluisi kuolla. 


Arietta: Tapoin parhaan ystäväni. 


Rosie: Et ole yksin syyllinen! Ehkä voimme tehdä jotain- ehkä. 


Arietta: Hmmm...


Arietta: *pomppaa sohvalta* 


Arietta: Se on puoliksi sinun syysi! Ilman sinua Luna ei olisi lähtenyt, ilman sinun typerää menneisyyttä!


Arietta: Se- se on sinun syysi! *Meinaa purskahtaa itkuun kun huutaa*


Rosie: *On noussut pois tuolilta* Rauhoitu.


Rosie: Turha siitä on kiistellä, käytetään aika mieluummin hyväksi. 


Arietta: *laskee käden alas*


Arietta: Luna on mennyttä, emme voi tehdä mitään. 


Rosie: Ehkä voimme jotain...Katsotaan ensin haavat. 


Rosie: *Heittää peiton pois. 


Rosie: *Katsoo verta* Veri on jo kuivunut. 


Rosie: Miellä on peni mahdollisuus, mutta hänet pitää viedä satumaahan ja toistaa tapahtunut. Sillon Luna saattaa tulla edes haamuksi. 

No, haluatteko jatkoa?

13 kommenttia:

  1. Älä yhtään aliarvoi sun blogiasi, se on ihan mahtava! Näitä sun postauksia on niin kiva lukea, ja kun esim. sun runojasi lukee, niin tulee tippa linssiin. Sun tilanne saa oikeasti miettimään asioita. Kaikki sun kuvatarinat on ollu hyviä, enkä oo koskaan oottanut niiden loppumista. Sä ite voit kaikkein parhaiten päättää, jatkatko sun tarinaa vai et - sulla on kaikki ne visiot ja ideat tästä tarinasta. On hyvä, jos lopetat näin, mutta on myös hyvä, jos jatkat.

    Mä oikeesti toivon, ettet sä lopeta bloggaamista missään vaiheessa. Se, mitä susta tiiän, on nuket, valokuvaus, blogi jne. saanu sua paljon pirteemmäks - ja tuottanut sulle hyvää mieltä. Ja siitä mä oon kiitollinen sulle ittelles. En mäkään aina jaksa mun lukemiin blogeihin kommentoida, mutta silti luen. Aina ei oo edes aikaa kommentoimiseen.

    Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjan paljon, nukkeilun lopettamista en ole harkinnutkaan ;)

      Poista
  2. Yhdyn täysillä Matzun kommenttiin! Tsemppejä paljon! ❤

    VastaaPoista
  3. Matzun kommentissa on samat mitä aijoin kirjoittaa.

    VastaaPoista
  4. Vasta löysin sun blogin ja heti edellisen tarinan luettuani jäin odottamaan, että koska tarina jatkuu. Toivon, että jatkat blogia. Tämä on niin mielenkiintoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatkan blogia ainakin- tarinan varmaan "lopetan" kohta, mutta aloitan uuden, jossa on kylläkin samoja asioita.

      Poista
  5. Sä oot aivan älyttömän lahjakas kuvaamaan ja kirjoittamaan!❤
    Älä aliarvio liikaa itseäsi. Tietenki saa olla itsekriittinen, mutta kannattaa myös ajatella omia taitojaan.
    Olet hyvin lahjakas ikäiseksesi.

    Itse luen aina ihanat postauksesi, mutta joskus aika ja jaksaminen ei riitä kommenttiin.
    Tai jos ei ole mitään sanottavaa.
    Mielestäni sinun kuvatarinasi on hyvä. Mutta tärkeintä olisi, että olisit itse tyytyväinen.
    Tsemppiä sulle tän tarinan suhteen ja kouluun!❤

    VastaaPoista
  6. Tähän poastaukseen oltiin nähty paljon vaivaa, jatka ihmeessä! Äläkä vertaile itseäsi muihin, oot hyvä just näin <3

    VastaaPoista
  7. Moi pitkästä aikaa!! :3
    Täytyy kyllä sanoa, etten ole tarinaasi hirveästi seuraanut, mutta olen nyt lähiaikoina yrittänyt lukea ja kommentoida monen blogiin, joten alan lukemaan tätäkin tarinaa. ;3
    Mutta tämä osa oli silti todella jännittävä!! >w< Kuvatkin oli todella hyviä, pakko sanoa, että olet kehittynyt hurjasti näiden vuosien (tai kuukausien, en tiedäxD) aikana!! <3 Minä olen täysin sitä mieltä, että sun pitää jatkaa sun blogia!!!!!! <3 Tiedän, että se on sun valinta ja jos se tuottaa sulle stressiä enemmän kun iloa, niin älä jatka, mutta jos haluat lukijoilta vastauksen, niin jatka ihmeessä! c:

    Nähdään seuraavassa postauksessa! :)

    VastaaPoista