Pientä suruakin elämässä....

Otsikosta ehkä mietitte, mitä tuo tarkoittaa, mutta siis yksi minulle tärkeä poni kuoli lähiaikoina, muuta en siitä kuitenkaan halua kertoa. 

Moikka!
Otin pari (4) kuvaa Arietasta ja kuusesta, kaikissa muissa oli aika huono laatu :D
Ensin kuitenkin haluan kysyä teiltä vähän mielipidettä blogistani. 

Kommentointi ja blogini katselu on vähentynyt esim. jos vertaa kesään, silloin saattoi tulla jopa 34 kommenttia ja monta katselua. Itsekin olen laiskentunut blogien kommentoimisessa....:D


Nyt haluaisin kysyä teiltä, että minkälaisia postauksia luette mieluiten? Shootteja, kuvatarinoita, tutoriaaleja vai mitä? 

Mitä voisin parantaa postauksissani, kuvien laatua, vai jännittävimpiä tarinan osia vai..? 
Haluaisin ihan rehellisiä vastauksia ja että kertoisitte sen, edes tässä postauksessa. 

En nyt sanoisi, että blogini tarvitsisi enemmän kommentteja yms...mutta haluan vain tietää, mikä blogissani häiritsee :) 

Nyt tietenkin nukkeilijoiden kanta on vähentynyt. Blogini alkuaikoina oli monta aktiivista nukkeilijaa, mutta melkein kaikki ovat nyt lopettaneet bloginsa. 

Yritän saada seuraavaksi postaukseksi kuvatarinaa, jos ne teitä enemmän miellyttää :)


💗Sylvia

3 kommenttia:

 1. Suloisia kuvia!❤
  Mun mielestä sun blogi on aivan mahtava!
  Tykkään lueskella sun kaikkia postauksia ja pyrin kommemtoimaankin aina kun ehdin. Oot mielettömän taitava kuvaamaan ja kirjoittamaan, ja sun kaikki postaukset ilahduttaa mua. Jotkut hieman enemmän ja jotkut hiukan vähemmän.
  Mä haluaisin nähdä sulta jatkossa shootteja, ja jos mahdollista jonkinlaista vaikka yksiosaistakin kuvatarinaa olisi kiva katsella.
  Kaikki kuitenkin käy❤

  Muakin harmittaa se, että monet nukkeilijat lopettabat tai vaan lopettavat blogin päivittämisen. Loppuuko heiltä inspiraatio vai mikä on vikana? Itse en osaa lopettamista kuvitellakkaan, ja toivonkin että sellaista päivää ei eteeni tule.

  Joka tapauksessa, ensi postaukseen!

  VastaaPoista
 2. Nättejä kuvia, taas kerran!
  Sun blogissa tuskin on muidenkaan ihmisten mielestä hirvittävän paljon vikaa, mutta kun kommentointi on vähentynyt aikalailla kaikissa blogeissa, varsinkin nyt syksyn ja koulun saavuttua mukaan kuvioihin. Kaikki eivät enää ehdi blogeja lueskelemaan/omaansa päivittelemäänkään, ja kun he lukevat postauksen, eivät he välttämättä kommentoi. Itsekin olen laiskistunut bloggaamisessa ja blogien kommentoinnissa, eikä vika ole blogeissa tai niiden postauksissa.
  Olen samaa mieltä Kikin kanssa, oikeastaan joka asiassa, jotka hän kommentissaan mainitsi!
  Tätä pullipbloggaajien lopettamista en ole itse huomannut, mutta en kyllä kenekään muun kuin sinun (ja parin muun?) pullipblogia seuraa, joten en ole yhtään kartalla... Uskon töiden, koulun ja opiskelujen olevan suurin syy tähän blogihiljaisuuteen myös muiden blogien osalta.

  VastaaPoista