Hevonen //// Horse

Hi!

I took the fotos of Arietta the other day. These pictures are nice, colorful and sunny. So I hope you like these photos! How has your summer been? I have taken pictures, done dolls' clothes, visited in Helsinki and Kilala- although there was one thing missing 8) Can you guess what? 


Hei!

Otin kuvia Arietasta yhtenä päivänä. Niistä tuli ihan kivan värikkäitä ja aurinkoisia :) Toivon siis, että te tykkäätte kuvista! Miten teidän kesänne on mennyt? Itse olen ottannut kuvia, tehnyt nukeille vaatteita, käynyt Helsingissä ja Kilalassa- vaikka siellä ei nyt ollutkaan yhtä asiaa 8) Osaatteko arvata mitä? 


3 kommenttia:

 1. Kuvat ovat tosiaan ihanan aurinkoisia! Minulla kesä on mennyt lähinnä maalatessa, ommellessa ja Bowieta kuunnellessa xD Kawaconiin olen menossa, he he.

  Muutama juttu englantiin liittyen: fotos kirjoitetaan photos, melko usein ensimmäinen f-äänne on ph, kuten Philadelphia, phone, photo, Phil jne. Lisäksi sanan done paikalla made on oikeaoppisempi, sillä make on jonkin konkreettisen asian tekemistä (esim. jonkin ompelu tai rakentaminen), kun taas do on abstraktimpaa tekemistä (tai tekeminen yleensä, esim; Have you done anything today? - Yeah, I made this shirt). Olen kuitenkin huomannut, että englannissa olet jo parempi kuin aikaisemmin! Hienoa!

  VastaaPoista
 2. Sun kuvat menee vain parempaan suuntaan!❤
  Varsinkin kun oot nyt ottanut noita siimakuvia ja muissakin kuvissasi näkyy paljon kehitystä ja onnistumisia.
  Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 3. Apua ku tuo ensimmäinen kuva on ihana! ♥_♥ Nuo muutkin on suloisia, mutta tuo ensimmäinen kyllä aivan omaa luokkaansa.

  VastaaPoista