I'm again back

Hi!

I have been lately so silent on instagram and blogger. I wasn't either instagram updated and I'm not even my blogs. Some followers are finished my instagram follow, but I still do not forget it myself to take a pictures or drawing, than its should bad. These pictures are from the summer. 

Shool takes the time so much.  I has been test, word tests nearly every week. I started write story two weeks ago and 23 page there is now. But I'm not reader its for a while. When I come shool, I do it homework, I train test and I'm with my frends. I have new best frend and we are three, with my another best frend. After that clock are eight and I can't imagine it anymore. Camera should load and and after that take a pictures and load my computer. 

Originally I came to reader this post, than I want write and learn english. Sweden and German would be nice write, but I'm studied Swedish only two months (I'm not good its):D Maybe would not be worth it, but german would be nice try out. German it is difficult, but practic you learn. But post should be long, but i write to me, willing read my post. Tomorrow are German word test, but I still go write hear this post. 

I goes this autumn Spanish club, because I want learn English and Spanish. Because it teaches Spanish to English, so have to know English. Do you have ideas my post, or how do you want, that I write also German?


Moikka!
Olen  ollut viimeaikoina todella hiljainen instagramissa ja bloggerissa. En ole kumpaakaan instagramiani päivittänyt ja en ole kyllä blogejanikaan. Seuraajia on kyllä sen mukana hävinnyt, mutta en silti pakota itseäni ottamaan kuvia tai piirtämään, koska silloin niistä tulee huonoja. Nämä kuvat ovat kesältä ja en ole aijemmin niitä jaksanut julkaista. 

Koulu on aika aikaavievä asia. On ollut kokeita, pistareita lähes joka viikko. Aloitin pari viikkoa sitten kirjoittamaan tarinaa (vai onkohan  jo kuukausi) ja 23 sivua on siinä nyt. En siis sitäkään ole pariin viikkoon jaksanut kirjoittaa. Kun tulen koulusta, niin teen läksyt, harjoittelen kokeisiin ja olen yleensä kavereideni kanssa. Olen saanut kuudennen luokan aikana uuden kaverin, ja olemme yleensä kolmistaan yhden toisen kanssa. Tuon kaiken jälkeen kello on jo kahdeksan ja en jaksa enää kuvata. Kamera pitäisi ladata ja sen jälkeen vielä pitäisi ottaaa kuvat ja ladata ne koneelle. 

Alunperin tulin tänne kirjoittamaan tätä postausta, koska haluan oppia ja kirjoittaa englantia. Ruotsia ja saksaakin olisi kiva kirjoittaa, vaikka en ole kuin pari kuukautta ruotsia opiskellut :D Ehkä sitä ei kannattaisi kirjoittaa, mutta saksaa olisi kiva kokeilla. Saksa on kyllä vielä aika vaikeaa. Taitaisi sitten todella pitkiä postauksia tulla, mutta itsellenihän näitä kirjoitan ja halukkaat lukevat näitä. Huomenna on saksan sanakokeet, mutta päätin silti tulla tänne. 

Menen myös tänä syksynä espanjan kerhoon, koska haluan oppia espanjaa ja englantia. Nimittäin sitä opettaa ihan espanjalaiset englanniksi, joten täytyy vähän englantiakin osata :) 

Onko teillä mitään ideoita postauksiin tai haluaisitteko, että kirjoittaisin myös saksaksi?























5 kommenttia:

  1. Ihanan laadukkaita ja hienoja kuvia!

    VastaaPoista
  2. Kerrassaan täydellinen postaus!! <33 Teksti oli kiinnostavaa, eikä sitä ollut liian paljon tai liian vähän ja kuvat olivat jälleen kerran aivan upeita!! <33
    Kiva jos olet saanut kutosluokalla uuden kaverin, ja tykkäät muutenkin olla kavereiden kanssa vapaa-ajalla, ja se on täysin ymmärrettävä syy olla postaamatta, jos kaverit ja koulu vievät noin paljon aikaa. c::
    Nyt ollaan jo syksyn puolella, ja itse olen ainakin kovasti kesää jo kaipaillut, joten tästä shootista minulle tuli oikein kiva ja kesäinen olo!! <3 Jatka samaan malliin!! ;3

    VastaaPoista
  3. Ihanan kesäinen shoot!
    Tsemppiä sulle hurjasti kouluun ja kokeisiin muutenkin.❤
    Älä ota turhaa stressiä blogista.

    VastaaPoista
  4. Monikielisyys on tosi huippu juttu, kannattaa siis harjoitella eri kielillä kirjoittamista, vaikka täällä blogissakin! Saksasta en oikeastaan mitään ymmärrä (ehkä pari kirosanaa hehheh), mutta englanti ja ruotsikin voisi olla kiinnostavaa lukea. Itse puhun suomea, ruotsia, englantia ja ranskaa, ja keväällä olisi tarkoitus espanjaa oppia. Jatka samaan malliin, muista panostaa kouluun, äläkä ota stressiä blogista. Ihanan kesäisiä kuvia <3

    www.airinblogi.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Kiva päästä lukemaan ja katsomaan taas sun postauksia ^^ Koulu on tosiaan aikaa vievää ja siihen on välillä hankalaa sovittaa nukkeilua, varsinkin näin talvisin kun valo on jo usein kaikonnut kotiin ehtiessä.

    Mukavaa talvea sulle ^_~

    VastaaPoista