Infoa


Moi, 

nyt en ole pystynyt postaamaan, koska en pysty läksyjen ja kokeiden lisäksi olemaan kovin aktiivinen. Koulua en ole pystynyt oikeastaan käymään, ihan henkilökohtaisen syyn takia, jota en halua täällä bloggerissa kertoa. 

En ole lopettamassa bloggausta, postaustahti vain vähenee. Saan tehtyä postauksia ehkä kerran kahdessa tai kolmessa viikossa. Instagramiani päivitän aktiivisemmin ( angels_pullip ). 


 Toivottavasti kuitenkin kaikki pysyvät blogin seuraajina, mutta jos ei pysy, niin silloin ei pysy. Kuvatarinan aloitan uudestaan, mutta se on jatkoa edelliselle. Kuvatarinan kuitenkin älyää, vaikka ei edellistä tarinaa ole lukenut. Tarinan nimi tulee olemaan joku "haamusatu" tms...8) 

Blogia tai nukkeilua en todellakaan ole lopettamassa, mutta nyt vain tilanteeni on mikä on, eli en voi koko ajan kuvata tarinaa ja kirjoittaa.

Hyviä viikkoja kaikille!


12 kommenttia:

  1. Mua ei haittaa ollenkaan, että postaat harvemmin.
    Useilla meistä on juuri koulutehtäviä vaikka muille jakaa, ja henkilökohtaisia syitä.
    Se on todella ymmärrettävää, ja tietenkin joskus innostus on pohjalla. Tai postauksen tekeminen ajatuksenakin tuntuu liian työläältä.
    Mä en ainakaan aio lopettaa sun ihanan blogin seuraamista ja instagramiasi ajatellin stalkkia täältä netin kautta instagramittomana otuksena.
    Kaikkea hyvää, tsemppiä sulle ja ensi postaukseen!❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva jos ei pienempi postailu haittaa^^

      Poista
    2. Osallistuin luontokuvakilpailuun ja nukkekuvakilpailuun.
      Molemmat kuvat löytyvöt osoitteesta
      http://dollmacarons.blogspot.fi/2017/02/pieni-peura.html?m=1

      Poista
  2. Kyllähän koulukiireet ymmärtää. Tsemppiä kouluun kokeineen ja läksyineen. Mielenkiinnolla jään odottamaan uutta tarinaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tarinaa tulee varmaan seuraavassa postauksessa;)

      Poista
  3. Innolla odottelen aina sun postauksia, tuli ne sitten kerran viikossa tai kolmessa kuukaudessa ;) Ja kiva, kun päivittelet instaan useammin:)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia!!! <3 Sun postaukset ja kuvat on kyllä ihan maailman parhaita ja niitä on aina kiva lukea <33, mutta jos postaamiselle ei jää aikaa niin sille ei voi mitään. :c Ja se on oma päätöksesi, hidastatko tahtia vai et. nwn Kiva muuten kun teit instan, siellä on ihania kuvia!! >ww< Sun postaukset on niin mahtavia, että jaksan aina odottaa sun postausta ja kommentoida siihen, ei haittaa, jos tahti on hieman hitaampi!! ;) Mutta hyvä ettet lopeta nukkeilua ja jatka ihmeessä samaan malliin!! ;3

    VastaaPoista