Kuinka liittyä ja kuinka poistua blogista?

Moikka! Nyt tein pikaisesti postauksen: Kuinka liittyä ja kuinka poistua blogista?

Monille, varsinkin aloitteleville bloggaajille on vaikeaa liittyä blogiin, siispä aijon vähäisilläni taidoillani auttaa. Plussana panen että kuinka voi poistua. Näitä tapoja on varman monia muitakin ,mutta itse tiedän vain nämä... Kun en nyt saa pullippeja kuvattua (olen kipeä) niin postaan sitten tiheämmässä tahdissa muita postauksia:)


Kuinka liittyä?
1. Mene johonkin blogiin--> Lukijat --> Liity tähän sivustoon ---> Ok--> Olet blogin lukija.

2. Mene johonkin bloggeriin--> Paina lukuettelon alapuolella olevaa nappia "Lisää"--> Pane blogin nimi johon haluat liittyä--> OK--> Olet blogin lukija.

3. Joissakin blogeissa on blogin vieressä joku teksti jossa lukee "Liity" Tai jotain tuollaista???(Itsellänikin on)--> Paina sitä--> OK. Olet blogin lukija.

Kuinka poistua

1. Paina blogin lukijapalkin alapuolella olevaa kohtaa--> Kirjaudu sisään--> Valitse tapa jolla kirjaudut--> Laita salasanasi--> Sitten paina OK--> Sivu on heittänut sinut blogiin--> sinulle tulee lukijoitten yläpuolella oleva pieni taulukko--> Paina sitä--> Sivuston asetukset --> Lopeta sivuston lukeminen--> Et ole enään sivuston lukija.10 kommenttia:

 1. Heippa! Kiva postaus, tästä on varmasti hyötyä jollekin! Voisin vielä kysäistä, että miten tuollaisen 'Liity lukijaksi' kuvan (ei siis perus lukijapalkki vaan tuo josta puhut esim. kolmoskohdassa) saa blogiin? Kiitos jos vastaat♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meneppäs tähän postaukseen: http://blogiapu.blogspot.fi/2012/10/miten-kuva-jota-painaamalla-voi-liittya.html

   Poista
 2. Kiva postaus, varmasti hyödyllinen joillekin!

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa että näet vaivaa ja kirjoittelet näitä mahtavia vinkkejä ja tutoja! :) Todella kekseliäitä, tästäkin tykkäsin kovin~ ^^

  VastaaPoista
 4. Hieno postaus taas! ^-^

  ~Hunaja~

  VastaaPoista