Nature and doll / KUVAKILPAILUN VOITTAJA

Moikka!

Nyt ei tainnut olla kamala tauko bloggaamisessa. *Katsoo milloin edellinen postaus on tullut* Vain 5 päivää, eli edistystä tapahtuu :) Huomenna alkaa kesäkuu, siis oikeasti, kesäkuu :O Ja torstaina onkin kevätjuhla ja lauantaina loppuu koulu. Enään 15 tuntia koulua minulla^^ Mutta tuosta aiheesta pois, siirtykäämme toiseen asiaan. 

Eli instagramissa minulla ylittyi 400 seuraajaa ja täällä bloggerissa on jo pidemmän aikaa ollut 81 lukijaa. Ajattelin että voisin tehdä jonkun juhlapostauksen, mutta ongelmana on, että en tiedä mikä se olisi. Paras ehdottaja pääsee sivupalkkiini viikoksi. Ainiin muuten.... Se kuvakilpailu :D Kuinkakohan kauan se on ollut blogissa? Nyt yritän vihdoin valita sen voittajan. Saan varmaan sen tähän loppuun. 

Kuvasin luontoa samalla kun käytin koiraani pihalla ja siellähän oli oikein isoja kimalaisia. Käppäilin sitten sisään ja hain kameran :D Saatte postaukseen luontokuvia ja pari nukkekuvaa. Otin nukkekuvat tänään, vaikka olenkin vielä vähän kipeä. Eli itselleni tuli flunssa lauantaina ja se on jatkunut sitten tähän päivään asti, onneksi on kuitenkin nyt loppusuoralla. Tämän takia en pystynyt menemään yhteen pieneen laulukonserttiin, koska en pystynyt laulamaan  :( 

Kuitenkin saatte nyt kuvat enkä enää pidempään tuhlaa aikaani tekstilläni:D
























Ja nyt kuvakilpailun tulokset: 

Eläinkuvakilpailuun osallistuivat: 


Suvi taisi kanssa osallistua mutta kuvaa ei löytynyt enään hänen blogistaan. Ilmoittakaa kaikki jos osallistuitte mutta ette kuitenkaan päässeet postaukseen.

Nukkekuvakilpailuun osallistuivat:



Luontokuvakilpailuun osallistuivat: 

Kiki

Matzu



Palkinnothan olivat: 

1. Kuukauden mainostus blogissani + viidessä postauksessa mainonta. 

2. Kahden viikon mainostus blogissani+ kolmessa postauksessa mainonta. 

3. Viiden päivän mainostus blogissani+ yhdessä postauksessa mainonta. 

En nyt osaa sanoa onko kaikki tasan noita päiviä, en aina muista tulla bloggeriin. Muistuttakaa muuten että merkitsen henkilöt postauksiin jos en itse muista. 

Eläinkuvakilpailun voittaja on Matzu!

Nukkekuvakilpailun voittaja on Kiki!
Toiseksi tuli Petra

Luontokuvakilpailun voittaja on Elina!
Toiseksi tuli Kiki
Kolmanneksi tuli Matzu


Osallistujia oli todella vähän, joten en varmaan näitä enään paljoa pidä. Muistakaa muuten käydä katsomassa näiden blogit!

6 kommenttia:

  1. Mahtava postaus jälleen kerran! nwn Luontokuvat olivat täällä nukkeblogin puolella kivaa vaihtelua ja ne olivat todella hyvälaatuisia, samoin kuin täydelliset nukkekuvat! <3 Anteeksi kun en sillon joskus osallistunut kuvakilpailuun, mutta jos pidät vielä jonkun kuvakisan niin aion osallistua! ;) PS: Parane pian flunssasta!! :3

    VastaaPoista
  2. Ihanan positiivinen ja pirteä postaus, tulin oikein hyvälle tuulelle! Ihan sairaan mahtavia niin nukke - kuin luontokuvatkin, oot oikeesti todella taitava valokuvaamaan ja bloggaamaan! 💕

    VastaaPoista
  3. Siis vau!
    Noi sun ottamat luontokuvat on kyllä huikeita.❤
    Kehityksen näkee silmissä ja kuvien laatu kasvaa joka postauksessa.
    Tykkäsin tosi paljon kesäisistö tunnelmosta jotka ikuistit näihin kuviin!
    Ja kiitos, että mainostat minun ja Pinkun blogia.
    En edes muistanut koko kuvakilpailua, joten tömä postaus piristi.
    Loistavaa kesälomaa sinulle!
    Enää muutama hassu päivä koulua jäljellä

    VastaaPoista