Kuvatarinaa eri tyylillä ja sykyisiä kuvia...

Moikka!
Nyt on ollut pieni tauko, mutta en nyt siitä ala pyytämään anteeksi, en halua ottaa stressiä blogista:)
Tällä on joissakin kohdissa miltei 40cm lunta, joten ainakin talvisia kuvia saisi, paitsi, että sormet jäätyvät....
Kuvasin joskus kuvia Rosiesta, ja niissä ei ole vielä yhtään lunta, mutta päätin panna ne nyt kuitenkin, ihan kivoja niistä mielestäni tuli. 

Kävin tänään perheeni kanssa metsässä, ja otin Rosien mukaan, joten kuvasin kuvatarinaa. Tarina on sama, panen tähän nyt vähän tapahtunutta, nimittäin useat eivät välttämättä muista mitä on tapahtunut. 
" Luna on kertonut Rosien menneisyyden. Rosien menneisyys on tavallaan pelottava, ja kaikkea Luna ei saanut selville, koska hän ei ollut vielä kokenut. Rosie järkyttyy. Hän on Arietan kanssa seuraavan päivän ja keskustelee hänen kanssaan, ja haluaa olla yksin. Lopulta Arietta on käynyt kotona ja hän huomaa, että Luna ei ole siellä, eikä tiedä Rosiekaan..." 

Aihe pysyy samana, mutta muutan tyyliä vähän. Nyt panen ehkä vähän enemmän tekstiä. Kuvatarinan osissa on pääasiassa vain yksi nukke, eikä kaikkia nukkeja. Teksti muuttuu ehkä vähän runomaisemmaksi ja erilaiseksi. En kuitenkaan ihan överiksi vedä, mutta näätte kohta. 

Panen ensin sen syksyshootin, musiikkia en keksinyt :D

Sitten se kuvatarina :)
Rosie: "Olen etsinyt Lunaa pitkään, en ole löytänyt mitään. Tärisen muutenkin kylmästä, mitä jos jäädyn?


Rosie: Minun syytänihän kaikki on? Hän katsoi menneisyyteni, mitä jos hän itse joutui sinne, jos hän ei pääsekään pois, tai jos hän on kuollut. 


Rosie: Hänellä on voimakkaita kykyjä, joista hän ei itsekään tiedä, eikä kukaan muukaan. Ihan kuin maailmankirjat olisivat menneet sekaisin. en löydä häntä mistään, iltakin alkaa hämärtyä. 


Rosie: Silmänikin lipsuvat miltei kiinni, minne hän on mennyt? Ei hän ole puussa, eikä varmaan kuussakaan, toivottavasti. muuten tulee kallis reissu. Jos hän on ajassa, jossa minä olin lapsena, en tiedä mitä minulle tapahtuu, tai mitä hänelle. Toivottavasti hän osaa jonkun loitsun, tai edes muistaaa sen, mitä minulle tapahtui. 


Rosie: Olen ollut kesästä asti aiheuttamassa harmia, enkö muuta osaakaan? Nyt vin kyhjötän pienellä penkillä, ja yritän epätoivoisesti etsiä Lunaa. Enkö osaa mitään, olen vain tyhjä sielu!Rosie: Aika ei riitä, on jo tulossa myöhä, enkä halua tuottaa Arietalle pettymystä, mutta en vain pysty löytämään Lunaa. Elämä on kuin painajaista, mitä ei saa loppumaan!
Enkö osaa mitään!!??
_ _ _ _ _ _ _ 


Rosie: Pakko tuottaa pettymys Arietalle,jatkan etsintöjä huomenna. En ole koko aikana tehnyt mitään hyvää, yritän nyt edes löytää edes sen Lunan, minun vikanihan se oli kun hän katosi. 


Rosie: Hmm...pitää käydä huomenna kirjastossa, jos sieltä löytyisi jotain...tietoa? Ehkäpä, ehkä ei. 


Rosie: Nyt on pakko lähteä sisälle, koska jäädyn. 


Rosie: Tuli on ainut, joka on minua lämmittänyt...

________________________________________


Rosie: En löytänyt Lunaa. Hän on saattanut lukkiutua menneisyyteeni, jos pahasti käy, hän saattaa jäädä sinne....mutta varmaksi en voi tietää...


Rosie: Arietta? Kyllä hän löytyy. Arietta: Ei löydy, menneisyyten jää, sieltä ei pääse pois! Paitsi haudanvartija tai joku, mutta silloin pitää olla todella vah-...

Arietta: Sinähän olet haudanvartija.
______________________

No, mitä piditte, laatu oli nyt aika huonoa, mutta oli jo pimeää kun kuvasin. 

5 kommenttia:

 1. Ihana syksyshoot! Mahtava osa taas kuvatarinaan, kuvat oli kaukana huonolaatuisista :3 Mä rakastan näitä sun tarinoita ja kuvia, taas tuli kyyneleet silmiin tätä lukiessa !

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis shoot ja ihana uusi tapa tehdä kuvatarinaa!❤
  Tykkäsin tästä tavasta hieman enemmän, sillä tapa on tosiaankin hieman selkeämpi.
  Tsemppiä kouluun!
  ~Kiki

  VastaaPoista
 3. Ihana shootti!
  En olekaan pitkään aikaan seikkaillut blogissasi, mutta tämä postaus oli tosi kiva! :D


  balletpullip.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Todella ihania kuvia (: Ja niin mukavan paljonkin katseltavaa!

  VastaaPoista