Tuulisella säällä ei kannata kuvata

Ei kyllä todellakaan kannata. Aina kun menen kuvaamaan, niin heti alkaa tuulla kauheasti...

Moikka!
Sain tämän postauksen nyt valmiiksi, joten näette sen kohta, tai eihän näitä alkuhöpinöitä tarvitse lukea :D Mutta olen ajatellut, että en ota blogista stressiä. Ensi viikolla on syysloma ja menen perheeni kanssa 5 päiväksi yhdelle "mökille", jossa on siis kaikkia eläimiä ja siellä on toimintaa yms...Rakastan lampaita ja niitä siellä niitä kai on:3 Itse en ole varma, otanko jonkun nuken mukaan, en halua, että kukaan nuken sitten ottaa.

Nyt on jo kaksi koetta ja kahdet pistarit mennyt, enään kaksi koetta ennen syyslomaa....! Tämä siis selittää sen, miksi en ole postannut. Stressaan aina kauheasti, joten koko ilta menee siinä stressatessa :D Näin on käynyt tänä vuonna, olen saanut kuitenkin milestäni hyviä numeroita, yleensä saan 8- tai jotain sellaista. Nyt olen tänä lukukautena saanut 2 koetta, matikasta tuli 9 & Hissasta 9 ½. On se panostaminen jotakin auttanut :D Haluaisitteko, että tekisin postauksen, jossa kertoisin miten saan vähän parempia numeroita yms...? Saattaisi joitakin auttaa, joitakin taas ei.

Näytän teille nyt kuvat, mitkä otin tuulisella säällä, ja nukke meinasi koko ajan tippua...Mennään nyt kuviin :3¨
6 kommenttia:

 1. Ei nuo kuvat edes näytä siltä, että olisit ottanut ne tuulisella säällä :'D Hienoja, jotenkin kivan kesäisen oloisia kuvia - rakastan :3
  Ja erityisen paljon onnea 76 lukijasta, ihan huima määrä!

  VastaaPoista
 2. Oih!
  Todella ihania kuvia. Olet kauniisti kuvannut nuken asun pieniä yksityiskohtia, joista pidän erityisesti.
  Ja älä stressaa bloggaamisesta!
  Tän täytyy olla kivaa eikä stressiä.
  Itelläkin oli viimevuonna kauhee stressi, mutta pääsin siitä nyt tänä lukuvuonna yli. Opiskele vaann päivä kerralaan ja aine kerrallaan. kokeen numero on vaan yks numero, ja sä opiskelet itseäs varten etkä sitä numeroa.
  Voi ei! Kuullostipa tuo äskeinen niin opettajamaiselta. :D

  Mutta postaa taas sitten kun pääset stressistäs edes hieman yli ja tuntuu hyvältä.
  Ja tsemppiä kaikkiin kokeisiin!

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia niin kuin aina!! niin kaunis nukke!!!

  VastaaPoista
 4. Äh, en ookkaan pitkään aikaan tänne kommentoinu! ^^' Mutta ihania kuvia, kuten aina ennenkin!! <3 Laatu oli maailman paras, kuwten tää koko blogikin! <33 Mun mielestä ois kiva, että tekisit siitä kouluaiheesta postauksen, koska itse stressaan ihan tosi paljon ja luen kokeisiin todella paljon, mutta musta aina tuntuu, et saan kokeesta tosi huonoi numeroita :c

  ~Hunaja~

  VastaaPoista